Udendørspakke 1

PrintEmail
30 frø - 3 udendørs femi auto sorter
Description

Tre forskellige feminiserede autosorter som er meget velegnede til udendørs dyrkning*.
30 frø

Type: Feminiserede auto*.
Inde/ude: Velegnede ude
Sort: Hybrid
Styrke: Yderst potent
Blomstring: ca. 70-120 dage

Fri fragt

De tre sorter

I pakken er der tre forskellige lækre sorter som er meget velegnede til udendørs dyrkning. 10 frø af hver sort. Frøene lavet på originale Mephisto Genetics's feminiserede automatiske er virkelig topkvalitet udenfor pga. den rigtigt gode mugresistens fra Alien vs. Triangle. 
10 stk. Alien vs. Triangle F3 (auto fem.)
10 stk. Skywalker x Alien vs. Triangle (auto fem.)
10 stk. Nordurt x Alien vs. Triangle (SUPERauto fem.) (Vi har oplevet en enkelt han blandt disse. Der er tilført lidt ekstra i pakkerne for at råde bod på det).
1 stk. Alu folie opbevaringspose (ziplock forskellige designs/farver)
 
Alien vs. Triangle F3 og Skywalker x Alien blomstrer begge færdige på ca. 70 dage. De holder sig på en højde på en meter eller lidt under. 
Nordurt x Alien vs. Triangle er en super auto og blomstrer færdig på ca. 120 dage, så start den op i god tid. Denne sort er mere tilgivende for småfejl pga. sin længere tids vækst.

Alle tre sorter er velegnede til dyrkning i både krukker og på friland. Hvis de plantes omkring starten af maj, har de oftest de mest optimale vilkår til udendørs dyrkning.
Nordurt x Alien bliver størst og kan blive op mod 1,5m.- 1,8m. på friland eller i en stor krukke. De to andre sorter kan dyrkes optimalt i en krukke på 20-30l.
Hvis man bor i et område med lidt lysforurening, er disse planter meget velegnede, da lys om natten ikke forstyrrer blomstringen her.

Anmeldelser

There are yet no reviews for this product.