kontakt@cannabisfroe.dk

Udendørs dyrkning intro

Udendørs dyrkning intro

4.1/5 rating (9 votes)

- Sådan dyrker du SUPER potent cannabis udendørs

Husk at det ikke er lovligt at dyrke cannabis i Danmark. Denne guide er kun informativ, og vi anbefaler ikke, at man begiver sig ud i at dyrke denne prægtige lægeurt i Danmark, bare fordi man kan.
Dyrkning udendørs er den letteste måde at fremdyrke noget god pot (Ja - det er nu engang hvad vores medicinske cannabis hedder på godt dansk). Det kræver væsentlig mindre arbejde end dyrkning indendørs... i de fleste tilfælde da. Hvis du f.eks. dyrker udendørs langt fra noget vand, og ikke har startet planterne ordentlig op, som beskrevet senere på disse sider, så kan det ende noget besværligt. Men følg guiden her, og så skal du nok få dyrket dig et års forbrug af medicin ganske gratis, eller i hvert fald for ganske få kroner.

Den mest afgørende faktor - FRØENE

froeFor at dyrke noget ordentligt medicin udendørs i Danmark er frøene den vigtigste faktor. Hvis ikke du har specielle frø, kan du ikke dyrke dig noget ordentligt pot. Har du derimod de rigtige frø, kan du dyrke noget pot som er ligeså potent som det bedste du har prøvet.
Grunden til at du skal bruge specielle frø for at dyrke ude i Danmark er, at de fleste planter normalt ikke kan nå at blomstre færdigt og dermed danne det topskud, som vi kalder pot. De er simpelthen for længe om at blomstre, da de normalt dyrkes i andre klima...
De frø, jeg har til salg på hjemmesiden her, er af allerhøjeste kvalitet - langt det bedste udendørs medicin jeg nogensinde har prøvet og fuldt ud ligeså potens med det bedste indendørs pot, jeg har prøvet.

Køb frø fra mine bedste planter her

Ting du skal tænke over, når du vil dyrke udendørs:

ude11: Synlighed af bedet

Sørg for at dine planter ikke kan ses af uvedkommende - også når de bliver store. Plant dem altid op langs et hegn, buskads eller noget. Altså sørg for at de ikke står i silhouet uden baggrund - så er de nemlig meget lette at genkende.

ude22: Adgang til vand

Det er skønt at have adgang til vand i nærheden af planterne. Bevares - det kan klares med en rygsæk og nogle vandflasker, men hvis du f.eks. dyrker i sandet jord og der er hedebølge, så kan du få nok at se til. Dyrk f.eks. planterne langs et lille vandløb. Hvis der er gode jordbundsforhold kan man dog med lidt held vande rigtig grundigt i starten af sæsonen. Og vand grundigt i plantehullet, før du sætter planterne ud, hvis du starter dem op tidligt indendørs. En grundig vanding får rødderne til at vokse dybt ned i jorden, og med lidt held dybt nok til at du ikke behøver at vande resten af sæsonen.

ude43: Sol og Læ

Jo mere sol, du kan give dine planter, jo før modnes de og jo større og bedre bliver de. Et lækkert sted kan ofte være på sydsiden af en vold, bakke eller lignende. Sydsiden af et levende hegn er også oplagt. Bare sørg for, at du får så meget sol som muligt til at skinne på dine planter.
Tænk også lidt over, hvor vinden kommer fra. En kraftig vind kan være hård ved en topskudstynget plante, men de kan klare noget.