kontakt@cannabisfroe.dk

Boveda - curing-poser

Boveda - curing-poser

4.8/5 rating (4 votes)

- perfekt curing hver gang!

Boveda er fugtighedsregulerende poser, som kommer i forskellige størrelser. De regulerer fugtigheden både op og ned - præcis så den passer til den perfekte fugtighed, som holder cannabis på glas fugtigt nok til at cure/fermentere - og tørt nok til at det ikke mugner. Hvis man ikke helt har styr på at holde sin cannabis på en god fugtighed, er Bovedaposer den perfekte løsning. Selv garvede dyrkere kan have god hjælp med disse poser. Det eneste man skal sørge for, er at tørre sine urter nogenlunde - gerne så de mindste grene kan knække og ikke bøjer. På glas og en Bovedapakke ned i glasset - så fermenterer urterne perfekt. Hvis du kommer en pakke ned i et glas, hvor urterne er blevet lidt for tørre, og måske ikke dufter fantastisk - så løser Bovedapakken problemet og frisker urterne op.

Giver Boveda bismag til urterne?

Nogle siger, at de kan smage Boveda. Det må jeg indrømme, at jeg ikke kan smage eller dufte. Men vil man være helt sikker, kan man lave en masse huller i en lille foliebakke og lægge bovedapakken f.eks. helt i bunden med foliebakken over, så der er lidt luft mellem Boveda og urter.

Forskellige størrelser of fugtigheder

Bovedapakker fåes i forskellige størrelser og luftfugtigheder. 62% og 54% virker begge perfekt til cannabis. Det er helt et spørgsmål om, hvad man foretrækker... Nogle kan godt lide urten lidt mere tør end andre. Man skal blot købe den størrelse Bovedapakke, der passer til mængden af cannabis, man har i sit glas - så klarer bovedapakken resten.

En varm anbefaling

Jeg kan varmt anbefale en nybegynder at indkøbe et par bovedapakker indtil man bliver lidt øvet. Så kan man snart lære, præcis hvordan urten skal være, for at give det perfekte slutresultat - så kan man droppe poserne senere, når man blot kan mærke og føle på en blomsterstand, om den er for tør, for varm, eller bare perfekt. 

Held og lykke med din curing og tak fordi du læser med :)

Med venlig hilsen
Mike Green
Følg mig på facebook