Udendørs sortiment 4

PrintEmail
3 forskellige auto/fem sorter - 10 frø af hver. Velegnede udendørs.
alienvstrianglef36
Description

Tre forskellige feminiserede autosorter som er meget velegnede til udendørs dyrkning*.
10 frø af hver.

Type: Feminiserede auto*.
Inde/ude: Velegnede ude
Sort: Hybrid
Styrke: Yderst potent
Blomstring: ca. 70 dage

Fri fragt

De tre sorter

I pakken er der tre forskellige lækre sorter som er meget mugresistente og velegnede til udendørs dyrkning. 10 frø af hver sort. Frøene lavet på originale Mephisto Genetics's feminiserede automatiske er virkelig topkvalitet udenfor pga. den rigtigt gode mugresistens fra Alien vs. Triangle. Alle disse krydsninger er desuden overordentligt potente med Alien vs. Triangle målt op til 25,5% THC. Alle sorterne her er krydset med en meget stor og smuk Alien vs. Triangle. 

10 stk. Alien vs. Triangle F3 (auto fem.) 
10 stk. Sour Livers x Alien vs. Triangle (auto fem.)
10 stk. Skywalker x Alien vs. Triangle (auto fem.)

 
Alien vs. Triangle F3 og Skywalker x Alien blomstrer begge færdige på ca. 70 dage. De holder sig på en højde på en meter eller lidt under. 
Nordurt x Alien vs. Triangle er en super auto og blomstrer færdig på ca. 120 dage, så start den op i god tid. Denne sort er mere tilgivende for småfejl pga. sin længere tids vækst.

Alle tre sorter er velegnede til dyrkning i både krukker og på friland. Hvis de plantes omkring starten af maj, har de oftest de mest optimale vilkår til udendørs dyrkning.
De tre sorter kan dyrkes optimalt i en krukke på 20-30l. Lidt mere skader ikke, og direkte i jorden virker rigtigt godt.
Hvis man bor i et område med lidt lysforurening, er disse planter meget velegnede, da lys om natten ikke forstyrrer blomstringen her.

Anmeldelser

There are yet no reviews for this product.