Blackberry
(AUTO/FEM)

Email
5 Frø - Feminiserede / Auto
Breeder: FastBuds
Priskr. 395.00
Vælg venligst
Description

5 frø i en pakke

 Smag Bær, sødme, jord
 THC  23%
 CBD < 1%
 Udbytte indørs 450 – 600 g/m2
 Harvest EU Outdoor 50 – 250 g/plante
 Størrelse XL
 Højde 70 – 120 cm
 Blomstring 9 – 10 uger
 Køn Feminiserede
 Gener Sativa 25%/Indica 75%
 Genetik Blackberry Auto
 Autoflowering Yes

Om Blackberry Auto

Blackberry Auto fik førstepladsen til Oregons Autofloer Cup. Det er en rigtigt lækker plante til begyndere og indica-fans. Sorten måler til ca. 23% THC og er lavet af nogle af Fastbuds bedste gener. Det bliver en stor flot autoplante på over en meter. Rigtig lækker plante.

Beskrivelse

Runde faste blomsterstande der er helt klistrede af bærduftende harpiks... som skovbær dyppede i sukker.. En fornøjelse at dufte til disse, når man grinder dem op.

Virkning

Som den potente indica hun er, vil novicer finde hendes virkning meget bedøvende og afslappet og måske ligefrem doven. Erfarne brugere vil nyde den frugtagtige smag og afslappede virkning - en perfekt aften-medicin.

Udseende

Planten har et typisk udseende som en indica. Meget busket med brede blade og kort mellem internoder. Der kommer en stor hovedblomsterstand i midten og planten bliver op mod 1,1m høj. Meget flotte farver i mørk lilla - næsten sort både i blade og blomsterstande...

Dyrkningstips

Behandl disse planter, som du ville behandle enhver anden cannabisplante, og du har snart en stor flot Blackberry busk. Mere erfarne dyrkere kan forsøge sig med en let knibning af bladene - eller bøj dem ned under blomsterstandene - så kommer de hurtigt fremad. Hold hende på 18 timers godt lys om dagen indendørs - eller på din mest solrige plads udendørs. Giv ikke for meget gødning og undlad at give mere gødning de sidste 2-3 uger inden høst.

Smag

En meget rig kush og bær-agtig smag som vil imponere de fleste. En smule citrus, men ellers en rig dyb smag af skovbær, som virkelig er lækker og unik for denne sort.

Se vores andre Automatiske cannabisfrø her

cannabisfroebanner111